Novosti Novosti Aktualne vjesti
 
Predavanje na temu "Quo vadis homo technicus?" - dio II


U utorak, 4. lipnja 2019. g. u 17 sati, na našem fakultetu /D104/, prof. dr. sc. Branko Katalinić održat će drugo predavanje pod nazivom ''Quo vadis homo technicus''.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Predavanje na temu "Quo vadis homo technicus?"Predavanja prod. dr.Branka Katalinića na temu "Quo vadis homo technicus?" će biti održano na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike  u ponedjeljak, 18.03. 2019. godine  u 17.00 sati (D 104).

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Predavanje „Što bi svaki inženjer i znanstvenik trebao znati o intelektualnom vlasništvu“Pozivamo Vas da nazočite ovome nadasve zanimljivom i aktualnom predavanju.

Predavanje će biti održano na Fakultetu strojarstva i računarstva u petak 20.10.2017. g., s početkom u 17:00 sati (Dvorana 104.).

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Predavanje na temu "BiH i Hrvatska industrija na putu prema Industriji 4.0"


Pozivamo Vas na predavanje na temu "BiH i Hrvatska industrija na putu prema Industriji 4.0" koje ce se odrzati 12. svibnja 2016. g. u 17:00 sati u prostorijama Fakulteta strojarstva i racunarstva Sveucilista u Mostaru (dvorana 104), a u organizaciji ALUMNI FSR udruge.


Predavanje ce odrzati prof.dr.sc.Ivica Veza s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (Zavod za proizvodno strojarstvo).


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ZAJEDNIČKA VEČERA ČLANOVA ALUMNI FSR UDRUGE

Zajednička večera članova ALUMNI FSR udruge održat će se u petak, 20. studenoga 2015. godine u 19:00 sati u restoranu "Europa" (club Didaktik) koji se nalazi u prizemlju nekadašnjeg đačkog doma, na adresi: Stjepana Radića 3, Mostar.
Troškove večere, u iznosu od 40KM, potrebno je podmiriti najkasnije do srijede, 18. studenoga 2015. g., uplatom na žiro račun udruge: 3381302246939629 (UniCredit banka)
Ovim putem Vas molimo da informaciju proslijedite i članovima ili potencijalnim članovima ove udruge, koje osobno poznajete.
Radujemo se skorom susretu!

OSNOVANA UDRUGA BIVŠIH STUDENATA FAKULTETA STROJARSTVA I RAČUNARSTVA 

Svi diplomirani studenti Fakulteta strojarstva i računarstva od njegovog osnivanja pa do danas, pozvani su biti članovi Udruge ALUMNI FSR. Registracija (UPIS) novih članova vrši se putem web-a na stranici www.fsr.ba (Alumni ---> Registracija novih članova).

Podsjetimo, Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru osnovao je Udrugu bivših studenata naziva “ALUMNI FSR”. Na Osnivačkoj skupštini imenovani su članovi predsjedništva, tajnik te upravni i nadzorni odbor Udruge.  Riječ je o dobrovoljnom udruženju u koje se učlanjuju svi koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Fakultetu strojarstva i računarstva. Svrha udruge je povezivanje svih generacija diplomiranih studenata zbog održavanja odnosa i ostvarivanja trajne kvalitetne suradnje između članova.

Temeljni ciljevi rada ALUMNI FSR udruge su razvijanje suradnje između Fakulteta i tvrtki, organizacija institucija u kojima rade diplomirani studenti FSR-a, sudjelovanje u međunarodnoj znanstvenoj, istraživačkoj i stručnoj razmjeni i suradnji, te uspostavljanje kontakata s drugim Alumni udrugama u BiH i šire.

Ovom prigodom Udruga ALUMNI FSR organizira zajedničko druženje/večeru svih svojih članova. Zainteresirani se mogu javiti najkasnije do 10.11.2015 e-mailom na adresu: alumni.fsr@gmail.com ili telefonom na broj 036/337-025.
 
Created on 18.11.2014 13:20:02 by ADMINISTRATOR. Changed on 31.05.2019 11:34 by Prodekan.